Ασφαλής διαμονή

Στο Cape Suites εφαρμόζουμε ειδικά πρωτόκολλα καθαριότητας και απολύμανσης. Διαβάστε περισσότερα...

ΕΟΤ - Βραβείο World Travel Awards 2020

Στην κορυφή της παγκόσμιας ταξιδιωτικής ελίτ τοποθετείται η Ελλάδα, μετά τη βράβευση του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ ως «Κορυφαίου Φορέα Τουρισμού Παγκοσμίως».

Στιγμές χαλάρωσης στο Cape Suites στην Κύθνο (#lolistys)

Οι καλύτερες στιγμές που σημάδεψαν το φετινό μας καλοκαίρι στην Κύθνο. Όταν σε τυλίγει το πέπλο του ονείρου και βρίσκεσαι μεταξύ πραγματικότητας και παραμυθιού. Το λεπτό που ο ήλιος βυθίζεται κάτω από τον ορίζοντα. Η δροσερή αύρα της θάλασσας κάτω από τον καυτό ήλιο του μεσημεριού...

Τα χρώματα της Χώρας ζωντανεύουν τις στιγμές

Για τους ερωτευμένους, για singles, για οικογένειες και για παρέες η φιλόξενη Κύθνος έχει να προσφέρει κάτι μοναδικό που λείπει από τα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου και που τα τελευταία χρόνια έχουμε ξεχάσει: Ποιοτικές διακοπές.

Ασφαλής διαμονή για ξένοιαστες διακοπές

Οι ερωτήσεις που δεχόμαστε καθημερινά είναι πολλές και φυσικά δικαιολογημένες! Συγκεντρώνουμε εδώ όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε για να βεβαιωθείτε πως η διαμονή σας θα είναι ασφαλής και οι διακοπές σας ξένοιαστες.

Το φετινό μας στεφάνι της Πρωτομαγιάς

Η μέρα γεμίζει με χρώματα και αρώματα. Φέρνει την Άνοιξη που φέτος ξεκινάει κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, όμως η Πρωτομαγιά δύσκολα χάνει το νόημά της.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΟΤ: 10429452018