Ασφαλής διαμονή

Στο Cape Suites εφαρμόζουμε ειδικά πρωτόκολλα καθαριότητας και απολύμανσης. Διαβάστε περισσότερα...

Στιγμές χαλάρωσης στο Cape Suites στην Κύθνο (#lolistys)

Οι καλύτερες στιγμές που σημάδεψαν το φετινό μας καλοκαίρι στην Κύθνο. Όταν σε τυλίγει το πέπλο του ονείρου και βρίσκεσαι μεταξύ πραγματικότητας και παραμυθιού. Το λεπτό που ο ήλιος βυθίζεται κάτω από τον ορίζοντα. Η δροσερή αύρα της θάλασσας κάτω από τον καυτό ήλιο του μεσημεριού...

Τα χρώματα της Χώρας ζωντανεύουν τις στιγμές

Για τους ερωτευμένους, για singles, για οικογένειες και για παρέες η φιλόξενη Κύθνος έχει να προσφέρει κάτι μοναδικό που λείπει από τα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου και που τα τελευταία χρόνια έχουμε ξεχάσει: Ποιοτικές διακοπές.

Ασφαλής διαμονή για ξένοιαστες διακοπές

Οι ερωτήσεις που δεχόμαστε καθημερινά είναι πολλές και φυσικά δικαιολογημένες! Συγκεντρώνουμε εδώ όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε για να βεβαιωθείτε πως η διαμονή σας θα είναι ασφαλής και οι διακοπές σας ξένοιαστες.

Το φετινό μας στεφάνι της Πρωτομαγιάς

Η μέρα γεμίζει με χρώματα και αρώματα. Φέρνει την Άνοιξη που φέτος ξεκινάει κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, όμως η Πρωτομαγιά δύσκολα χάνει το νόημά της.

Το γραφικό χωριουδάκι της Δρυοπίδας στην Κύθνο

Ο χειμώνας πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς και τα πρώτα χιόνια έχουν ήδη πέσει, αλλά βρίσκουμε λίγο χρόνο να ταξιδέψουμε σε πιο ζεστές και χαλαρές στιγμές: σε θάλασσες, παραλίες και ταξίδια με το πλοίο!

Ηλιοβασίλεμα στην βεράντα του Cape Suites

Το καλοκαίρι δεν είναι πολύ μακριά, όμως ήδη μας λείπει! Τις ώρες που οι ρυθμοί της καθημερινότητας γίνονται έντονοι το μυαλό βρίσκει συχνά καταφύγιο στις όμορφες αναμνήσεις από τη διαμονή μας στην Κύθνο.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΟΤ: 10429452018