Νέες μειωμένες τιμές

Έκπτωση -20% για Σεπτέμβριο με προεξόφληση, επικοινωνήστε μαζί μας τώρα

Ασφαλής διαμονή

Στο Cape Suites εφαρμόζουμε ειδικά πρωτόκολλα καθαριότητας και απολύμανσης. Διαβάστε περισσότερα...

Τα χρώματα της Χώρας ζωντανεύουν τις στιγμές

Για τους ερωτευμένους, για singles, για οικογένειες και για παρέες η φιλόξενη Κύθνος έχει να προσφέρει κάτι μοναδικό που λείπει από τα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου και που τα τελευταία χρόνια έχουμε ξεχάσει: Ποιοτικές διακοπές.

Ασφαλής διαμονή για ξένοιαστες διακοπές

Οι ερωτήσεις που δεχόμαστε καθημερινά είναι πολλές και φυσικά δικαιολογημένες! Συγκεντρώνουμε εδώ όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε για να βεβαιωθείτε πως η διαμονή σας θα είναι ασφαλής και οι διακοπές σας ξένοιαστες.

Το φετινό μας στεφάνι της Πρωτομαγιάς

Η μέρα γεμίζει με χρώματα και αρώματα. Φέρνει την Άνοιξη που φέτος ξεκινάει κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, όμως η Πρωτομαγιά δύσκολα χάνει το νόημά της.

Το γραφικό χωριουδάκι της Δρυοπίδας στην Κύθνο

Ο χειμώνας πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς και τα πρώτα χιόνια έχουν ήδη πέσει, αλλά βρίσκουμε λίγο χρόνο να ταξιδέψουμε σε πιο ζεστές και χαλαρές στιγμές: σε θάλασσες, παραλίες και ταξίδια με το πλοίο!

Ηλιοβασίλεμα στην βεράντα του Cape Suites

Το καλοκαίρι δεν είναι πολύ μακριά, όμως ήδη μας λείπει! Τις ώρες που οι ρυθμοί της καθημερινότητας γίνονται έντονοι το μυαλό βρίσκει συχνά καταφύγιο στις όμορφες αναμνήσεις από τη διαμονή μας στην Κύθνο.

Η περίβολος της Παναγιάς Κανάλας στην Κύθνο

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η διαμονή μας στο Cape Suites στην Κύθνο συνοδεύτηκε από την επίσκεψη στην Παναγιά Κανάλα. Το σχεδόν καθιερωμένο ραντεβού του Σεπτέμβρη έχει μια ιδιαίτερη γοητεία, σε μια εποχή που είναι ιδανική για να απολαύσεις τους φυσικούς ρυθμούς της Κύθνου και των παραλιών της.

Ηλιοβασίλεμα στην Κύθνο, πλησιάζοντας στο Cape Suites

Η Ζήνα Κουτσελίνη, δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» επέλεξε το Cape Suites για τη διαμονή της στην Κύθνο. Την ευχαριστούμε που επέλεξε τις σουίτες μας για τις ιδιωτικές της στιγμές στο νησί.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΟΤ: 10429452018