Ασφαλής διαμονή

Στο Cape Suites εφαρμόζουμε ειδικά πρωτόκολλα καθαριότητας και απολύμανσης. Διαβάστε περισσότερα...

Ο χειμώνας πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς και τα πρώτα χιόνια έχουν ήδη πέσει, αλλά βρίσκουμε λίγο χρόνο να ταξιδέψουμε σε πιο ζεστές και χαλαρές στιγμές: σε θάλασσες, παραλίες και ταξίδια με το πλοίο!

Απογευματινές βόλτες στη γραφική Δρυοπίδα

Χωριάτικα σπίτια, πλακόστρωτοι δρόμοι και μια ηρεμία που μας λείπει ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό. Οι βόλτες μας στη Δρυοπίδα είναι από τις στιγμές που απολαμβάνουμε περισσότερο κατά τη διαμονή μας στο Cape Suites στην Κύθνο.

Στα γραφικά σοκάκια της Δρυοπίδας
Στα γραφικά σοκάκια της Δρυοπίδας στην Κύθνο

Πίνοντας τον καφέ μας κάτω από τη σκιά των λουλουδιών και συζητώντας με τους φίλους μας με τις ώρες για όνειρα, ταξίδια και σχέδια...

Κολύμπι και έπειτα φαγητό!

Το ιδανικό «πρόγραμμα»: Ξυπνάς αργά, κάνεις μπάνιο στη θάλασσα με τα διάφανα νερά και μετά κατευθείαν μεσημεριανό στη γραφική ταβερνούλα υπό τον ήχο των τζιτζικιών! Έπειτα ντουζάκι στο δωμάτιο και απογευματινή βόλτα: γιατί οι καλοκαιρινές ημέρες είναι τόσο μεγάλες!

Η παραλία του Αγίου Δημητρίου στην Κύθνο σε μικρή απόσταση από τα δωμάτια του Cape Suites
Κολύμπι στην παραλία του Αγίου Δημητρίου και μετά μεσημεριανό στο ταβερνάκι

Όλες οι παραλίες της Κύθνου είναι καθαρές και γραφικές, όμως αυτή του Αγίου Δημητρίου είναι ιδανική για «γρήγορες» εξορμήσεις. Επίσης είναι σε απόσταση αναπνοής από τα δωμάτια του Cape Suites.

Φωτογραφίες: Cape Suites Κύθνος

Δείτε τις επιλογές μας για διαμονή στην Κύθνο!

ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΟΤ: 10429452018