Ασφαλής διαμονή

Στο Cape Suites εφαρμόζουμε ειδικά πρωτόκολλα καθαριότητας και απολύμανσης. Διαβάστε περισσότερα...

Είναι αυτά τα καυτά μεσημέρια και τα ήρεμα απογεύματα που αναζητούμε τα γραφικά χωριουδάκια της Κύθνου για να πιούμε το καφεδάκι μας στη δροσιά ή να τσιμπήσουμε κάτι στην ταβέρνα με την παρέα μας.

Ταξιδεύοντας λίγο πιο νότια από τη γραφική Δρυοπίδα, φτάνουμε στην πευκόφυτη Κανάλα και στον Άγιο Δημήτριο που ο ήλιος δύει βουτώντας μέσα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου! 🌅💛☀️

Άγιος Δημήτριος

Στην παραλία του Αγίου Δημητρίου έχουμε μερικές από τις καλύτερες αναμνήσεις μας! Τα αλμυρίκια σου προσφέρουν απλόχερα τη σκιά τους και τα παιχνίδια δίνουν και πέρνουν στην αμμουδιά! Μετά το μπανάκι, οι τοπικές ταβερνούλες είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός!

Τόσο από την παραλία του Αγίου Δημητρίου, όσο και από το Cape Suites (που βρίσκεται σε μικρή απόσταση) λόγω της μορφολογίας και του προσανατολισμού της περιοχής, μπορείτε να απολαύσετε τα καλύτερα ηλιοβασιλέματα της Κύθνου! 

Η παραλία Φλαμπούρια στην Κύθνο
Η παραλία Φλαμπούρια στην Κύθνο

Κανάλα

Περπατώντας στο πλακόστρωτο κάτω από τα καταπράσινα πεύκα, νιώθεις το δροσερό αεράκι των Κυκλάδων να σε ξυπνάει φέρνοντας τις καλοκαιρινές μελωδίες των τζιτζικιών στα αυτιά σου!

Μετά από μια γρήγορη βουτιά στη Μεγάλη Άμμο συνήθως κλείνουμε τη βόλτα μας ανάβοντας ένα κεράκι στην Παναγιά Κανάλα 🙏🕯️

Τα πεύκα στην Κανάλα της Κύθνου
Τα πεύκα στην Κανάλα της Κύθνου

 

Επιμέλεια άρθρου Freshid

Δείτε τις σουίτες μας

ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΟΤ: 10429452018