Ασφαλής διαμονή

Στο Cape Suites εφαρμόζουμε ειδικά πρωτόκολλα καθαριότητας και απολύμανσης. Διαβάστε περισσότερα...

Με το που μπήκε Ιούνιος η καρδιά μου σκίρτησε! Σηκώνομαι πρωί-πρωί και κλείνω εισιτήρια για το πλοίο για Τριήμερο στην Κύθνο! 🚢

Αναχώρηση από Λαύριο

Συνήθως διαλέγω να ταξιδεύω με το ferry από Λαύριο επειδή το ταξίδι κρατάει λιγότερο, γύρω στις 2 ώρες. Έτσι όταν φτάνω εκεί έχω τη μέρα μπροστά μου για μπάνιο και φαγητό στο αγαπημένο μου ταβερνάκι!

Η παραλία της Κολώνας από Drone

 

Πού θα κολυμπήσω

Στην Κύθνο δεν χρειάζεται ποτέ να κολυμπήσεις δυο φορές στην ίδια παραλία! Οι 100 παραλίες της δεν σε αφήνουν να βαρεθείς ποτέ!

Δεν παραλείπω ποτέ μια επίσκεψη στην παραλία της Κολώνας. Συστήνω ανεπιφύλακτα να πάτε απόγευμα. Εκείνη την ώρα θα ζήσετε μια μοναδική εμπειρία καθώς η μια μεριά της παραλίας είναι ζεστή και η άλλη δροσερή! Επίσης μπορείτε να απολαύσετε το καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα, με τον ήλιο να βάζει φωτιά στον ουρανό και έπειτα να χάνεται στο γαλάζιο του Αιγαίου.

Η παραλία της Κολώνας από Drone

Τι θα δώ

Η αγαπημένη μου «ρουτίνα»: Μεσημεριανό καφεδάκι στη γραφική Δρυοπίδα προστατευμένος από τον ήλιο στα δροσερά σοκάκια της. Το ίδιο απόγευμα επίσκεψη στο σπήλαιο Καταφύκι για μια δροσερή «βουτιά» στα βάθη του χρόνου και της ιστορίας της Κύθνου!

Την επόμενη μέρα πρωί-πρωί επίσκεψη στην πευκόφυτη Παναγιά Κανάλα και έπειτα μπανάκι στην παραλία Μεγάλη Άμμος 🌊🌴

Η γραφική Δρυοπίδα από ψηλά, λήψεις με Drone

Πού θα μείνω στην Κύθνο

Στην Κύθνο θα βρείτε καταλύμματα για κάθε περίσταση. Δωμάτια με εύκολη πρόσβαση στον Μέριχα για ζευγάρια ή ευρύχωρα διαμερίσματα για οικογένειες.

Τα πιο ωραία όμως ηλιοβασιλέματα θα τα δείτε από τη βεράντα των δωματίων Cape Suites. Πρόκειται για μια ανεπανάληπτη εμπειρία που θα μείνει ανεξίτηλη στην καρδιά σας! Η παρακάτω φωτογραφία μιλάει από μόνη της 🌅

Ηλιοβασίλεμα από τη βεράντα του Capesuites

 

Επιμέλεια άρθρου Freshid

Δείτε τις σουίτες μας

ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΟΤ: 10429452018