Ασφαλής διαμονή

Στο Cape Suites εφαρμόζουμε ειδικά πρωτόκολλα καθαριότητας και απολύμανσης. Διαβάστε περισσότερα...

Το καλοκαίρι δεν είναι πολύ μακριά, όμως ήδη μας λείπει! Τις ώρες που οι ρυθμοί της καθημερινότητας γίνονται έντονοι το μυαλό βρίσκει συχνά καταφύγιο στις όμορφες αναμνήσεις από τη διαμονή μας στην Κύθνο.

Ηλιοβασίλεμα στο Cape Suites

Από τις πιο όμορφες στιγμές ήταν τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα στη βεράντα του Cape Suites. Χαλαρή κουβεντούλα στην τραπεζαρία της βεράντας και στην κούνια με θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και πρωταγωνιστή τον ήλιο σε όλο το μεγαλείο των χρωμάτων του ηλιοβασιλέματος.

Είναι αυτές οι στιγμές που νιώθεις πως ο χρόνος κυλά πιο αργά και απλά απολαμβάνεις τις χρυσές αποχρώσεις του ήλιου, τον ήρεμο παφλασμό των κυμάτων και τα καραβάκια που περνούν στο βάθος. Εκεί που ο ουρανός ενώνεται με τη θάλασσα κατεβαίνει αργά ο ήλιος για να δύσει μέσα στο Αιγαίο πέλαγος.

Στις παραλίες της Κύθνου

Στις γραφικές παραλίες της Κύθνου απολαύσαμε τα καλοκαιρινά μας μπάνια. Τα κρυστάλλινα νερά τους και το μαγευτικό τοπίο τις κάνουν ιδανικό προορισμό για τις καλοκαιρινές μας διακοπές!

Η παραλία της Κολώνας στην Κύθνο
Ηλιοβασίλεμα στην παραλία της Κολώνας στην Κύθνο

Στη «διπλή» παραλία της Κολώνας απολαύσαμε κάθε ώρα της ημέρας!

Το πλοίο για Κύθνο, στο δρόμο της επιστροφής

Όταν ήρθε η ώρα να φύγουμε κρατήσαμε όλες αυτές τις ζεστές αναμνήσεις στην καρδιά μας. Μπήκαμε στο πλοίο και ανεβήκαμε στο κατάστρωμα για να μαζέψουμε όσο πιο πολλές εικόνες μπορούσαμε!

Φωτογραφίες και βίντεο: Cape Suites Κύθνος

Δείτε τις επιλογές μας για διαμονή στην Κύθνο!

ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΟΤ: 10429452018