Ασφαλής διαμονή

Στο Cape Suites εφαρμόζουμε ειδικά πρωτόκολλα καθαριότητας και απολύμανσης. Διαβάστε περισσότερα...

Τώρα που ανέβηκε η θερμοκρασία, οι εξορμήσεις μας στην Κύθνο γίνονται όλο και πιο συχνές. Φυσικά βολεύουν τα συχνά δρομολόγια των πλοίων και η μικρή απόσταση από τον Πειραιά (περίπου 3 ώρες). Σας γράφουμε για τις παραλίες που προτιμήσαμε αυτή τη φορά και μοιραζόμαστε μαζί σας τις εμπειρίες από τη διαμονή μας στην Κύθνο!

Μια ολοήμερη εκδρομή στην παραλία του Αγίου Δημητρίου

Νωρίς το πρωί φορτώσαμε το αυτοκίνητο και ξεκινήσαμε με προορισμό την παραλία του Αγίου Δημητρίου. Πριν το καταλάβουμε είχαμε φτάσει! Η παραλία του Αγίου Δημητρίου απέχει μόλις 4 λεπτά από τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Cape Suites.

Η παραλία του Αγίου Δημητρίου στην Κύθνο με πυκνό ίσκιο από τα αλμυρίκια
Η παραλία του Αγίου Δημητρίου στην Κύθνο απέχει μόλις 4 λεπτά από τα δωμάτια Cape Suites

Με το που φτάσαμε κάτσαμε κάτω από ένα αλμυρίκι με πυκνό ίσκιο και ετοιμάσαμε τα πράγματά μας. Τα μικρά αμεσως ξεκίνησαν να παίζουν με την άμμο!

Το μεσημέρι φρέσκο ψάρι στην ταβερνούλα πάνω από την παραλία και γρήγορα επιστρέψαμε στον αγαπημένο μας ίσκιο μέχρι που άρχισε να βραδιάζει. Καθώς ο ήλιος έπεφτε ο ορίζοντας χρωματίστηκε με ένα απαλό ροζ-πορτοκαλί χρώμα. Επιστρέψαμε στα δωμάτια Cape Suites με αυτή την όμορφη εικόνα ακόμα αποτυπωμένη στα μάτια μας...

Στον κολπίσκο της παραλίας της Πετρούσας

Το πρώτο πράγμα που μας έκανε εντύπωση στην παραλία της Πετρούσας ήταν το μοναδικό τοπίο. Και αυτή η παραλία είναι πολύ κοντά στα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Cape Suites, μόλις 10 λεπτά μακριά, και δεν μας δυσκόλεψε να φτάσουμε.

Εκεί βιώνεις την πραγματικά ανόθευτη φυσική ομορφιά της Κύθνου. Για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας ήμασταν μόνοι μας στην παραλία - κάτι που είχαμε καιρό να βιώσουμε.

Η παραλία της Πετρούσας αντανακλά την ανόθευτη φυσική ομορφιά της Κύθνου
Η παραλία της Πετρούσας, 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από τα δωμάτια Cape Suites

Στην παραλία της Πετρούσας συνειδητοποιήσαμε πως η διαμονή μας στην Κύθνο άξιζε κάθε λεπτό. Δεν χορταίναμε να βουτάμε ή απλά να ξαπλώνουμε στα βραχάκια ή στη μικρή αμμουδιά. Ανάλογα με την προτίμηση του καθενός ;-)

Ήδη σχεδιάζουμε την επόμενη εκδρομή μας στην Κύθνο! Και φυσικά θα μοιραστούμε ξανά μαζί σας τις εμπειρίες μας!

Φωτογραφίες: Kythos Cape Suites © All rights reserved

Δείτε τις επιλογές μας για διαμονή στην Κύθνο!

ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΟΤ: 10429452018