Ασφαλής διαμονή

Στο Cape Suites εφαρμόζουμε ειδικά πρωτόκολλα καθαριότητας και απολύμανσης. Διαβάστε περισσότερα...

Οι ερωτήσεις που δεχόμαστε καθημερινά είναι πολλές και φυσικά δικαιολογημένες! Συγκεντρώνουμε εδώ όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε για να βεβαιωθείτε πως η διαμονή σας θα είναι ασφαλής και οι διακοπές σας ξένοιαστες.

Κοινόχρηστοι χώροι και διάταξη καταλυμάτων

Καθώς αποφεύγουμε τον συνωστισμό σε κλειστούς χώρους, καλό είναι να επιλέγετε για τη διαμονή σας καταλύματα με όσο το δυνατόν λιγότερους κοινόχρηστους χώρους. Κοινόχρηστες βεράντες ή αυλές καλό είναι να αποφεύγονται.

Στο Cape Suites κάθε σουίτα είναι πλήρως αυτόνομη και διαθέτει τη δική της ιδιωτική βεράντα. Κάθε κατάλυμα έχει αυτόνομη είσοδο και η πρόσβαση γίνεται μέσω υπαίθριας διαδρομής.

Οι σουίτες διαθέτουν αυτόνομες βεράντες με θέα στο Αιγαίο
Οι σουίτες διαθέτουν αυτόνομες βεράντες με θέα στο Αιγαίο

Διαδικασία Check-in και Check-out

Στο πλαίσιο των προφυλάξεων ίσως θέλετε να αποφύγετε τις προσωπικές επαφές. Για το check-in και το check-out μπορείτε να επιλέξετε την επικοινωνία μέσω email ή απλά ολοκληρώστε τη διαδικασία μέσω τηλεφώνου.

Απολύμανση & Καθαριότητα στα δωμάτια

Το προσωπικό μας απολυμαίνει καθημερινά τις επιφάνειες και τα αντικείμενα στους χώρους διαμονής. Για τη μέγιστη προστασία σας χρησιμοποιούμε ηλεκτροστατικό ψεκαστήρα για την δημιουργία απολυμαντικής ομίχλης, με πιστοποιημένα από τον Ε.Ο.Φ. προϊόντα.

Τα δωμάτια καθαρίζονται καθημερινά
Τα δωμάτια καθαρίζονται καθημερινά

Συμμόρφωση του προσωπικού

Όλα τα μέλη του προσωπικού έχουν σαφείς οδηγίες και διαθέτουν κατάλληλη εκπαίδευση για τις διαδικασίες απολύμανσης. Η χρήση μέσων ατομικής προστασίας όπως μάσκες και γάντια για το προσωπικό μας είναι υποχρεωτική. 

Συνεχής ενημέρωση

Όλοι μας οι επισκέπτες ενημερώνονται για τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. (24ωρη γραμμή 1135) ώστε να τηρούνται υψηλά πρότυπα υγιεινής καθ'όλη τη διαμονή τους στις σουίτες μας.

 

Φέτος ήταν μία δύσκολη χρονιά, εμείς όμως βάζουμε τα δυνατά μας για να σας προσφέρουμε τις συνθήκες που θα κάνουν τις διακοπές σας ασφαλείς και ευχάριστες.

Έχετε κάποια απορία ή θέλετε περισσότερες πληροφορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!

 

Φωτογραφίες: Cape Suites © All rights reserved

Δείτε τις επιλογές μας για διαμονή στην Κύθνο!

ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΟΤ: 10429452018